Cum comand?

Căutați seria, adăugați în coș si finalizați comanda.

Simplu și eficient!

Timpul total pentru plasarea unei comenzi este de maxim 1 minut.

Nu uitați că trebuie să fiți înregistrat!

Lichidare Stoc

În curând...

Ce spun clienții

Ifrim Traian (Buzău)

Sunt extrem de mulțumit, am primit rulmenții a doua zi după ce i-am comandat. Acuma când scriu fedbacul ăsta sunt la a 6-a comandă pentru colegii mei unde lucrez.

Ana Andronache(Arad)

Sunt mulțumită, data viitoare tot la dvs. comand.

Lazăr Ionuț (Baia-Mare)

A fost o mică întârziere la ce am comandat eu, am primit rulmenții și sunt mulțumit.

Pentru a ne trimite un feedback, utilizați formularul de contact sau răspundeți la e-mail.

Vă mulțumim!

Informații de livrare

 

  • Produsele achiziționate pe acest site sunt livrate exclusiv numai prin firmele de curierat contractate de către Bearings Market SRL.
  • Calculația livrării este realizată in mod automat de catre firma de livrare a produsului(elor) în funcție de greutate, dimensiuni și destinație.
  • Calculația automată este realizată în acest moment numai pe teritoriul României, prin intermediul Fan Curier.
  • Pentru localitățile din afara României, calculația poate fi semi-automatizată prin sistemul de livrare personalizat, care il deține magazinul, utilizând prețuri de la DHL si TNT.
  • Pentru comenzile cu livrare foarte ieftină, putem utiliza Serviciile de Postă Română, însă timpul estimat de livrare ar putea fi mai mare decât cele menționate mai sus.
  • Pentru orice comanda, timpul de livrare este cuprins între 1 și 5 zile, după confirmarea plății prodului(elor), utilizând firmele de curierat și între 4 și 15 zile utilizând serviciile poștale.
  • Toate coletele vor fi cu dechidere la livrare pentru autenticitatea produsului corespunzător cu specificațiile de pe site.